Hof van Verbeelding
een heerlijke plek om te vertoeven

Overnachten

Er zijn twee vakantiewoningen waar je kunt verblijven. De comfortabele huisjes hebben elk een woon- en eetkamer, een uitgeruste keuken, badkamer en wc op het gelijkvloers, televisie, wifi, een eigen buitenterras en iedere gast mag meegenieten van de tuin. We heten je van harte welkom. Komt u graag verblijven of wenst u meer info, neem contact met ons op. 

Over onze plek

Ontdek het sfeervolle Hof van Verbeelding, prachtig verscholen in het landelijke Kessel. Onze gezellige vakantiehuisjes liggen in een adembenemende tuin die alles heeft: van een weelderige geniettuin, boomgaard, en moestuin tot een poel, een kunstzinnige beeldentuin en een divers voedselbos. Hier plukken we de vruchten van het land met ons eigen bio appelsap, verse groenten en zoete bessen die je zeker moet proeven. Omgeven door uitgestrekte akkers, weilanden en bossen is het dé plek voor natuur- en rustzoekers. De tuin is een ware ontsnapping aan de dagelijkse sleur – een prachtige plek die je zeker zal verrassen.

Kinderen hebben de tijd van hun leven in onze tuin, waar ze naar hartenlust kunnen ravotten en spelletjes spelen. En terwijl zij zich uitleven, kun jij heerlijk ontspannen in een hangmat, verloren gaan in een goed boek of genieten van een drankje op het terras. Met een ruime keuze aan boeken, tijdschriften en spelletjes is er genoeg te doen om iedereen te vermaken. En wat dacht je van een zelfgemaakte pizza uit de buitenoven? Een perfecte afsluiter van een gezellige dag. Lees er hier meer over.

Voor wie eropuit wil trekken, hebben we fietsen klaarstaan. Ideaal voor een ritje naar het dorp of een ontdekkingstocht langs de rivieren de Kleine en Grote Nete. Of je kan jezelf trakteren op een heerlijke biologische ontbijtmand.

In de zomermaanden kun je je creativiteit de vrije loop laten tijdens onze buitendans- en beeldhouwcursussen en workshops. En als je iets unieks zoekt: Hof van Verbeelding is ook in zijn geheel te huur.  Kom en laat je inspireren!

‘De Zalige Ontmoeting’

Dit vakantiehuisje bevindt zich in het authentieke woongedeelte van de boerderij en is met zijn drie slaapkamers geschikt voor zes personen.

‘Dansend Plezier’

Dit is een autonoom huisje in de tuin, heeft een slaapkamer onder het dak en beneden een slaapbank, geschikt voor twee (tot vier) personen.

Vlaanderen Vakantieland op bezoek

De tuin, een groene oase

Bezienswaardigheden dichtbij