Hof van Verbeelding
Voedselbos voorjaar

De kippen helpen ons. In de lobben van het voedselbos scharrelen de kippen en eten de slakken en maken de grond los. Het is geniaal. Om de week verplaatsen we het kippenhok met de omheining naar een nieuwe plek in het voedselbos. De grond, die ze achter laten is los en het onkruid kan relatief eenvoudig verwijderd worden.
En.. de eitjes zijn super lekker. Nu zien hoe ze reageren als we de pompoenen en courgetten planten in de lobben, of ze ervan afblijven.

Gerelateerde berichten

Beeldhouwen, een boeiend proces wat we met plezier overgieten met zomerse ingrediënten. Een volledig dagprogramma. Het omvat naast het beeldhouwen drie heerlijke maaltijden en een ochtend- en avondactiviteit.     Voor beginners en gevorderden.  
De houten dansvloer ligt er uitnodigend bij, omarmd door de tuin, die aan het openbloeien is. Een teken om buiten te gaan dansen. De muziek wordt je aangereikt en neemt je mee. Het wordt een ontdekkingstocht naar je eigen dans. Jouw dans met vrolijkheid, warmte, verdriet, uitbundigheid, speelsheid en verwondering. Vrijdag 3 mei is de eerste dans.